Kunstmarkt

30 augustus 2020

12.30 - 17.00 uur

Kasteeltuin Kessel

In 2020 bestaat de Kunstmarkt 25 jaar. Reden voor een feestje. Er staan verschillende dingen op de planning. Meer informatie hierover volgt later.

 

We zijn volop bezig met de voorbereidingen van de jubileum editie van de Kunstmarkt in Kessel. We hebben zeer diverse en speciale kunstvormen voor je in Petto. Zo gebruiken we er dit jaar het kasteel zelf voor met een bijzonder doeleind.

Verder zal er buiten in de kasteeltuin ook veel anders dan anders te zien zijn.

De organisatie van de reguliere kunstmarkt zoals u die van ons gewend bent is al in een ver gevorderd stadium. Dit is natuurlijk de basis en zal ook dit keer weer, zoals je van ons gewend bent, van een hoge kwaliteit zijn.

 

Nieuwsgierig geworden? Leuk! Zet dan 30 augustus 2020 maar alvast in je agenda, want dan krijg je een kunstmarkt te zien die u nog nooit gezien hebt. En hou onze website in de gaten voor meer informatie.

 

 

Als organisatie willen we behalve een spetterende en uitgebreide jubileumeditie van de kunstmarkt ook een boek uitbrengen over

25 JAAR KUNSTMARKT. Dit boek zal te zijner tijd ook in de verkoop komen.

 

Via deze weg willen we BEZOEKERS of (oud)DEELNEMERS vragen om fotomateriaal ter beschikking te stellen. Tevens de vraag als je als deelnemer op de kunstmarkt hebt gestaan om ons een leuke tekst aan te leveren over hoe je de kunstmarkt ervaren hebt. Anekdotes of beschrijvingen niks is te gek alle informatie die je met ons wil delen zal bekeken worden en indien passend in ons jubileumboek terecht komen.

 

Heb jij leuke input voor het boek? Dan mag je dit sturen naar pr@kunstmarktkessel.nl.

Kunstmarkt

30 augustus 2020

12.30 - 17.00 uur

Kasteeltuin Kessel